сряда, 1 юни 2011 г.

Билбо: финансовата криза се отразява на талията ми

Билбо Бегинс изнася доклад
Гастрономическият експерт и професор по субпродукти Билбо Бегинс - Дебелия публикува нов доклад, според който финансовата криза се отразява пряко върху килограмите му. Докладът беше изнесен към 3 след полунощ и акомпаниран от събаряне на моливници, дискове и трите тома на Властелина.

Съвсем в духа на академичните среди, Бегинс се постара да бъде чут от всичките 22 етажа, както и от най-близкия район на Люлин.

Новият доклад съдържа задълбочени изследвания върху загубената телесна маса, прекратяването на среднощното похапване и нелепото желание на хазяйката му да спи цяла нощ. Експертът сам признава, че събарянаето на 6 тома от "Колелото на времето" върху главата й може да доведе до нежелани последици, затова се е ограничил само до Толкин, който обаче е един рафт по-нагоре.

Основните критики на Бегинс са насочени към диетичната суха храна, която е заместила любимите му консерви, намалената дажба и липсата на печено пиле. Особено притеснен е от края на всеки календарен месец, когато дни наред трябва да се задоволи само с нискокалорична храна за кастрирани котараци. Мерките, които предлага са запълване на цялата кухня само с консерви Friskies незабавно след заплата, всеки месец. Освен това професор Бегинс пледира тотална забрана на диетичната храна в зоомагазините.

Докладът завършва с мъркащо послание поне за рождения му ден (11 юни, бел.ред.) да му бъде осигурена манджа на корем, по възможност най-боклучавата консерва от Лидл или Билла и паучове Whiskas.

Потърсена за коментар, хазяйката му отговори:
"Тоя дебел хрантутник да се взима в лапи и да спре да мрънка, защото в противен случай диетата ще стане още по-зловеща, а и ще включим спец-частите и операция "летяща джапанка". Държавното управление обмисля внедряване на нов член в домакинството, вече добре известната Пухинатор, която ще има задача да стопи сланинките на Дебелия"

Няма коментари:

Публикуване на коментар