сряда, 31 август 2011 г.

Довиждане и благодаря за рибата!

За начало:

http://www.clubextreme.org/node/366

http://www.capital.bg/blogove/2011/08/31/1148318_um_beliiat_vrag/

Що за изрод трябва да си, че да застреляш делфин... ДЕЛФИН, за Бога!?
Делфин... сигурно второто по акъл същество на тая планета.

Ако бях на мястото на делфините по нашето крайбрежие сигурно щях да си събера перките и да плясна с опашка: "Довиждане и благодаря за рибата!". В Пътеводителя делфините се спасиха преди вогоните да разкарат Земята от галактическата карта. Нашите още си траят... сигурно не знаят, че вогони не са им нужни... ние сме тук, ще ви изтребим, няма грижи...

Били като вълците, трябвало да се избиват, изяждали рибата... ЧОВЕКО, ти се намесваш в тяхната среда, на тях работата им е да ядат риба. Или си мислиш, че делфина е едно прекрасно същество, което подхвърля топки и се мята през обръчи в делфинариума.. там му е мястото.

Я си представи, любезни стрелецо, че изведнъж някой застане над теб в хранителната верига и реши за разнообразие да стреля по теб... а ти си достатъчно интелигентен, че да го разбереш. Дали ще ти е веселичко, а?

Гледахме години наред клипчета за масови убийства на тюлени, делфини, китове... какво ли не, и все си мислехме, възмутени до безкрайност "то това не е при нас", напротив - при нас е! Да не говорим за пълното безхаберие от страна на институциите. Убитият делфин е просто един боклук, който концесионера трябва да разкара... Евала на Атанас Русев за усилията, които е положил, въпреки пълната незаинтересованост на всякакви видове служби, комисии и подобни.

Сещам се за едно гениално решение от преди време - мечките и дивите кози да станат "ловен ресурс", ми вземете направете и делфините, колко му е. Освинихте Пирин с лифтове и писти, видяхте сметката на Седемте езера, що пък не и делфините...

Довиждане и благодаря за рибата!

Няма коментари:

Публикуване на коментар